Andreu Galan

Andreu Galan

És poeta, si és que en aquesta vida s’ha de ser una sola cosa, però també és músic, mestre de primària, filòleg de guàrdia i bufallaunes de la marca Hohner... És diplomat en Magisteri d’educació musical i llicenciat en Filologia Catalana, tot i que aspira a doctorar-se en ‘la recerca del no-res’, que sona metafísic i fa de bon dir.

Li encanta fer tallers, recitals de poesia i sessions de contes allà on el demanen. Porta anys i panys escampant els seus versos (i els d’altri!) per escoles, biblioteques i instituts. És una experiència molt gratificant a la qual s’aboca amb passió, ja que, afirma, és l’única manera d’encomanar l’amor per allò que un estima.

És autor de diversos llibres de poesia, entre els quals destaquen Qui no sap riure no sap viure, Premi Atrapallibres 2015 i Premi de la crítica dels escriptors valencians AELC; Vull ser lliure; El fantasma Pixallits i el més recent, Alí Bové i els quaranta nyigui-nyoguis (Endevinalles i embarbussaments), Premi de poesia infantil Caixa Rural, d’Algemesí 2023, tots publicats amb Andana Editorial.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept