Ariadna Custodio

Ariadna Custodio

Graduada en Comunicació a la Universitat Oberta de Catalunya, especialitzada en Comunicació Corporativa i Relacions Públiques, ha completat la seva formació amb un màster en Producció i Comunicació Cultural a Blanquerna.

En l'àmbit de la Comunicació ha treballat com a Community Manager per diferents empreses del sector sanitari i cultural com Penguin Random House o l'Associació d'Amics i Amigues de la UNESCO. També ha executat el desenvolupament web de pàgines com la de l'Associació de Veïns i Veïnes de Sagrada Familia. L'any 2019 va treballar pel Departament de Comunicació de l'Ajuntament de Lisboa. La seva darrera experiència professional va ser com a Gestora de Projectes per l'Associació de Mestres Rosa Sensat.

L'Ariadna s'incorpora a la Fundació Bofill com a Tècnica de Comunicació i Divulgació del projecte Eduevidències, amb el qual està convençuda que esdevindrà un projecte clau en la seva trajectòria professional.

Actualment compagina la seva tasca a la Fundació amb les seves funcions com a Gestora Cultural i de Comunicació a la Casa del Llibre de Passeig de Gràcia.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept