Bárbara Atie Guidalli

Bárbara Atie Guidalli

Experta en educació per a la salut i la sostenibilitat

Formació

Màster en Història i Cultura de l’Alimentació per la Universitat de Barcelona.

Experiència

Va treballar per més de 10 anys com a investigadora del grup de recerca Observatori de l’Alimentació (UB), en projectes centrats en les pràctiques alimentàries dels infants en diferents entorns alimentaris, sobretot el menjador escolar. Com a consultora independent, així com a Fundesplai i la Fundació Espigoladors, es dedica a la recerca, educació i sensibilització en l’àmbit de la promoció i el dret a l’alimentació saludable i sostenible.

Projectes i publicacions destacades

Ha participat de projectes nacionals i internacionals amb diferents institucions públiques i privades, com ara els projectes europeus EAT:LIFE i EUKI-Bringing Climate Action to the Table, que aborden la relació entre el sistema alimentari global i la crisi climàtica. Ha col·laborat com a revisora de diverses publicacions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT). És autora de la guia didàctica Donem valor als aliments, publicada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARPA).
Ha participat als seminaris de debat dels capítols de l'Estat de l'educació a Catalunya, Anuari 2024.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept