Carme Rubio

Carme Rubio

Graduada en Magisteri d’Educació Primària amb menció en Educació Física i Màster d’Activitat Motriu i Educació a la Universitat de Barcelona (UB). Ha treballat com a mestra d’Educació Física i té més de deu anys d’experiència en el desenvolupament de programes socioeducatius fent ús del joc, l’activitat física i l’esport com a eines d’intervenció per a la transformació social.

Durant els darrers set anys, ha combinat la seva dedicació al programa per a la inclusió d’infants i joves amb discapacitat i al programa de reinserció social de joves interns al sistema de justícia juvenil de Catalunya, de la Fundació Barça. A tots dos ha contribuït a la implementació de les sessions socioesportives, a la gestió i desenvolupament dels programes, i a la formació de metodologies socioesportives i eines que possibiliten la inclusió de tothom i l’acompanyament a equips educatius, voluntariat i alumnat universitari emprant la metodologia d’Aprenentatge Servei.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept