Esther Nadal

Esther Nadal

Graduada en Magisteri d’Educació Infantil, Llicenciada en Psicopedagogia i Doctora en Psicologia de l’Educació per la Universitat de Barcelona. Amb més de 15 anys d’experiència en el sector educatiu. Ha coordinat el programa d’acompanyament educatiu per a infants i joves de la Fundació Catalunya La Pedrera. A la vegada, ha participat en diversos projectes de recerca i d’innovació educativa de la Universitat de Barcelona relacionats amb l'ús de la lectura i l'escriptura com a eines per a l'aprenentatge en diferents nivells educatius, des d’educació primària fins a estudis universitaris. Ha estat professora associada de la Universitat de Barcelona i de la Universitat Oberta de Catalunya en l’àmbit de la Psicologia de l’Educació.

S’incorpora a la Fundació Bofill el gener de 2023 per realitzar l’avaluació qualitativa dels projectes de Suport Educatiu.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept