Jordi Còdol

Jordi Còdol

Llicenciat en comunicació audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), he treballat com a periodista en mitjans d'àmbit local i nacional durant més de deu anys.

Des del 2017 m’he centrat en la consultoria de comunicació corporativa i en la comunicació cultural, social i política, convençut de la seva importància en la transformació de la societat. Entre el 2018 i el 2023 he format part dels equips de comunicació estratègica i de gabinet polític d'Òmnium Cultural, empès pel paper que juguen la llengua, la cohesió, els drets humans i l'aprofundiment democràtic en el progrés col·lectiu del país.

El 2024 m’incorporo a l’equip de la Fundació Bofill per contribuir a desplegar campanyes de comunicació i d'incidència de l’acció de l'organització, en un context ple de reptes, també comunicatius, a escala global i local.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept