Jordi  Simón

Jordi Simón

La seva tasca principal la realitza com a professor, tutor i investigador a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’educació i l’esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.
Coordinador de Títols Propis i Formació continuada de la FPCEE Blanquerna – URL.
Imparteix l’assignatura de Gestió de la informació i TIC en el grau de Mestre on també exerceix com a tutor. Imparteix sessions de recerca i publicació de documentació científica en el Màster Universitari en atenció a la diversitat i escola inclusiva entre d’altres matèries
Investigador del Grup Pedagogia, Societat i Innovació amb el suport de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (PSITIC), de la URL i membre del Servei d’Orientació Pedagògica en l’ús de les TIC (SOPTIC) de la FPCEE Blanquerna.
Imparteix docència regularment als estudis de postgrau a la Facultat de Comunicació i relacions Internacionals Blanquerna, a l’Escola D’estiu Blanquerna i col·labora a nivell tècnic i pedagògic amb d’altres institucions i entitats. Llicenciat en Geografia i Història i doctor en Psicologia.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept