Marcos  López

Marcos López

Graduat en ADE i gestió de la innovació per la Universitat Pompeu Fabra.

Ha treballat en diferents empreses com el món de l'auditoria, banca, fundació i empresa. En una multinacional tecnològica reconeguda dins del seu sector portava el control de la comptabilitat dels proveïdors a nivell país i participava ens els tancaments comptables mensuals amb l’objectiu de reduir la provisió al màxim possible. A nivell de tasques, era molt semblant a l’estada quan va estar a la fundació VHIO. Amb tot plegat, ha tingut l'oportunitat de veure diferents sectors i treure-li "suc" de tots ells, agafant un ampli ventall de coneixements i experiència.

Per últim, en el temps lliure es considera un gran apassionat dels esports, com per exemple, el running, futbol i el pàdel. És una part fonamental en la seva vida i una mena de via d’escapament quan necessita desconnectar i centrar-ses. També, li agrada compartir moments amb el seu entorn més proper i viatjar.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept