Neus Banqué-Martínez

Neus Banqué-Martínez

Doctora en didàctica de les Ciències i les Matemàtiques per la UAB, Llicenciada en Psicopedagogia per la UOC, i formació inicial de Mestra per la UB.

La seva trajectòria professional es vincula a la formació inicial i permanent de mestres i professionals de l’educació, com a professora associada a la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. I prèviament, al disseny, planificació, implementació i avaluació de projectes educatius vinculats a l’Educació Científica i l’Educació per la Sostenibilitat, en el marc de la spin-off Rizoma Educació Transferència, de la UAB.

La vinculació amb el món universitari li ha permès participar de projectes de recerca, innovació i transferència de coneixement, on el paper de l’avaluació qualitativa ha estat clau per a prendre decisions orientades a la comprensió i canvi dels processos i programes educatius dins i fora de l’aula.

S’incorpora a la Fundació Bofill el gener de 2023 per realitzar l’avaluació qualitativa dels projectes de Suport Educatiu.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept