Sergi  Cerezo

Sergi Cerezo

Té una trajectòria formativa sempre lligada al món de l’esport i la gestió. És doctorand en Gestió Esportiva a l’INEFC Lleida (adscrit a la Universitat de Lleida), té un màster en Sports Management, un grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i un grau superior i mitjà en Activitats Esportives.

Actualment, és professor associat del grau en Gestió Esportiva de la Universitat Ramon Llull de Barcelona, consultor de projectes esportius i de lleure, i investigador a la Universitat de Lleida, on fa recerca sobre els impactes ambientals, socials i econòmics lligats als grans esdeveniments esportius des d’una perspectiva sostenible. A més a més, ha liderat projectes de cooperació internacional a través de l’esport, com ara Somriures del món.

L’esport és una eina imprescindible per canviar el món, però, com tot, cal saber-la utilitzar perquè esdevingui útil, compartida i transformadora.

Publications and videos

Related content

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept