Susanna Aránega

Mestra i doctora en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. Actualment, és professora agregada i coordinadora del màster de Formació del Professorat de Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes de la Universitat de Barcelona, una tasca que compagina amb activitats educatives de formació permanent adreçades a professionals de diversos àmbits: professorat de diferents etapes educatives, salut, administració pública, treball i ocupació, i que desenvolupa tant a nivell nacional com internacional.

Ha treballat com a mestra i com a pedagoga en una editorial de serveis pedagògics. És directora en un Centre Residencial d’Acció Educativa i també a l’administració pública en un ajuntament, on ha desenvolupat tasques sempre relacionades amb l’educació. Té publicacions diverses adreçades a docents, famílies i infants, i també diferents materials didàctics.

Publications and videos

Related content

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept