Carla Peñate
"El meu somni sempre ha estat desenvolupar la meva carrera professional a una entitat del Tercer Sector"

Carla Peñate

Llicenciada en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona, postgrau en Psicopatologia clínica a la Universitat de Barcelona, postgrau en Elaboració, Gestió i Avaluació de Projectes Socials en Treball Social per la UNED, postgrau en Gestió Àgil de Projectes per IEBS i Màster en Digital Project Management per IM Digital Business School.

Ha treballat en l’àmbit de l’empresa com a consultora interna i externa liderant i acompanyant diferents projectes estratègics, de transformació digital i de redefinició de processos interns aportant una visió transversal i sistèmica de les organitzacions.

Es declara una amant dels reptes, de ment inquieta i fidel defensora de les metodologies i frameworks agile per la resolució de problemes complexos.

El seu somni sempre ha estat desenvolupar la seva carrera professional a una entitat del Tercer Sector.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar