Carme Rubio

Carme Rubio

Graduada en Magisteri d’Educació Primària amb menció en Educació Física i Màster d’Activitat Motriu i Educació a la Universitat de Barcelona (UB). Ha treballat com a mestra d’Educació Física i té més de deu anys d’experiència en el desenvolupament de programes socioeducatius fent ús del joc, l’activitat física i l’esport com a eines d’intervenció per a la transformació social.

Durant els darrers set anys, ha combinat la seva dedicació al programa per a la inclusió d’infants i joves amb discapacitat i al programa de reinserció social de joves interns al sistema de justícia juvenil de Catalunya, de la Fundació Barça. A tots dos ha contribuït a la implementació de les sessions socioesportives, a la gestió i desenvolupament dels programes, i a la formació de metodologies socioesportives i eines que possibiliten la inclusió de tothom i l’acompanyament a equips educatius, voluntariat i alumnat universitari emprant la metodologia d’Aprenentatge Servei.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar