Òscar Solaz

Òscar Solaz

Titulat en Ciències Empresarials i amb una extensa experiència en l'àmbit municipal, especialment en l'àmbit de la formació i orientació a persones emprenedores, així com també en la promoció econòmica local participant en projectes de ciutat com el MenudaBadalona creat per BdnLab, un projecte educatiu que fomenta l'aprenentatge STEAM mitjançant la fabricació digital de maquetes d'edificis i llocs emblemàtics.

Després de la seva etapa en l'àmbit municipal, va unir-se al Departament de Gestió de la Innovació de la Universitat Politècnica de Catalunya per liderar la creació d'un nou Espai d'Innovació i Formació en emprenedoria destinat als estudiants. Dos anys més tard, encara a la mateixa UPC, es va unir al programa XaFIR amb l'objectiu d’orientar grups de recerca per a la transferència de les seves tecnologies a la societat per un major impacte.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar