Beyond 2015, an ambicious bet - Aaron Benavot

  • Data 02/06/2015

L’Aaron Benavot @BenavotGMR en el marc del projecte «Educació post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» (http://www.edupost2015.cat/), afirma que l’agenda post 2015 és un procés molt interessant que s’està produint des de fa uns anys i al que encara li queden uns anys de vida. La considera una estratègia molt especial per a tots els membres de la comunitat educativa a nivell internacional, que permet treballar en base a les prioritats educatives i de desenvolupament, a governs, agències intergovernamentals i societat civil.

Gran coneixedor de tot el procés assegura que l’agenda plantejada a partir d’ara és enormement ambiciosa i serà un element de discussió per a molts líders mundials. És similar a l’agenda EPT però molt més extensa i inclou àrees de l’educació formal que fins ara no estaven en el centre dels debats com ara, aspectes tècnics, estudis superiors, i qualitat de l’educació, entre d’altres. Finalment destaca algunes de les prioritats de la nova agenda que es qüestiona quins tipus d’aprenentatge s’han d’impartir? Qui defineix l’aprenentatge? Com es mesura? Quines polítiques educatives es veuran afectades?

«Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» és un projecte liderat pel Centre UNESCO de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill, orientat a fer una contribució al debat sobre la revisió dels objectius per a l’educació mundial post 2015 que està promovent UNESCO. 

Per tal de poder contribuir a aquest debat mundial, el projecte «Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» convoca a la comunitat educativa de Catalunya a presentar les seves reflexions i propostes per als propers 15 anys a través de diferents mitjans i formats.

Per a més informació: http://www.edupost2015.cat/ #Edupost2015

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar