Ruth Casals

Ruth Casals

Llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Cooperació Internacional i Desenvolupament Rural per la Universitat de Guelph (Canadà) gràcies a una beca de la Fundació La Caixa. Ha viscut i treballat la major part de la seva carrera professional a l’estranger, a Colòmbia, Canadà i Brussel·les, coordinant projectes d’organitzacions internacional en l’àmbit dels drets humans i la cooperació per al desenvolupament. 

En els últims deu anys ha treballat específicament en la gestió de projectes, el fundraising i la coordinació de convocatòries a nivell europeu, estatal i autonòmic.

Quan no està buscant finançament, cus, fa mitja i ganxet, respatlla els seus dos gats i surt a caminar per la natura. Amant del tèxtil des de la infància, ha cursat els 4 anys de formació en tall i confecció a Brussel·les on durant 8 anys va fer una pausa del sector social per liderar la creació i gestió d'una entitat sense ànim de lucre (La Transformathèque) destinada a la promoció del reciclatge tèxtil i el residu zero a través de la costura. Està activa a Pinterest (@larutbxl) i ha creat La Tutothèque, una plataforma de tutorials de creació de reciclatge tèxtil multilingüe per a tots els públics.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept