Patricia Alocén

Patricia Alocén

Llicenciada en Ciències del treball per la UPF, va iniciar la seva carrera professional en l'àmbit de la formació i desenvolupament professional. Ha estat vinculada a l'Obra Social "la Caixa" en diferents àmbits i temàtiques, i des del 2012 impulsa el projecte EduCaixa, que té l'objectiu d'oferir programes i pràctiques educatives d'eficiència demostrada per a promoure el desenvolupament competencial de l'alumnat, a més de recursos i activitats. Dins d'EduCaixa també duu a terme programes educatius vinculats amb el desenvolupament de competències, com la competència emprenedora amb el programa Joves Emprenedors, o la competència digital, amb el programa Big Data.

Es considera una persona flexible i amb capacitat d'aprendre i adaptar-se, habilitats que considera imprescindibles en l'entorn professional present i futur, i en la vida en general.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept