Salvador Cardús i Ros

Salvador Cardús i Ros

Doctor en ciències econòmiques i professor de sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha investigat en el camp de la sociologia de la religió i cultura, les identitats nacionals i els mitjans de comunicació. Entre els seus darrers llibres cal destacar El desconcert de l'educació (2000), amb una mirada radicalment esperançada sobre el món educatiu actual, i Ben educats (2003). Darrerament ha estudiat el model de dissolució de la condició d'immigrant a Catalunya, que ha donat lloc a la publicació de Els terrassencs del segle XX. Immigració, identitat i canvi (2005).

Ha estat membre de la Comissió d'Estudi sobre la Política d'Immigració a Catalunya del parlament de Catalunya (2000-2001) i presideix la Fundació de les Audiències de la Comunicació i la Cultura, impulsora del Baròmetre de les Audiències i Cultura.

En el camp del periodisme va crear i dirigir la revista Crònica d'Ensenyament (1987-1988) i ha estat subdirector del diari Avui (1989-1991). Col·labora regularment a l'Avui, La Vanguardia, Diari de Terrassa, Catalunya Ràdio i Ràdio Euskadi. A més, ha estat assessor de programes de Televisió de Catalunya com Ciutadans, Les coses com són o Vides privades.

Publications and videos

Related content

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept