Anna Casals

Anna Casals

Docent de projectes interdisciplinaris i de l’àmbit cientificotecnològic a l’Institut Can Periquet. Membre de l’equip directiu de l’Institut Mont Perdut, del 2015 al 2017. Coordinadora de formació de centre. Tutora i mentora d’alumnes de màster de formació de professorat de secundària de la UAB i del Màster interuniversitari (curs 2015-2016 i 2016-2017). Màster oficial recerca en didàctica de les Matemàtiques i de les Ciències.

Ha participat en diferents grups de treball com Scientia Obnibus (UAB), on s’elaboren materials de projectes relacionats amb centres d’interès científic); LIEC (UAB), que té com a finalitat investigar el desenvolupament de les competències comunicatives en el marc de l’aprenentatge de les ciències;  i en el grup de formadors de projectes (UAB), per respondre a la necessitat de formadors de projectes que demanda l’ICE de la UAB.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept