Jordi Domènech

Jordi Domènech

Doctor en Biologia i Llicenciat en Humanitats, incorporat a la docència a secundària després de dedicar uns anys a la recerca bàsica i la divulgació científica. He publicat diversos articles de didàctica, principalment en el camp de les TIC/TAC i l'ensenyament de les ciències. És formador de professorat en temes diversos (indagació, TAC, llengua-i-ciències) i membre del consell assessor de la revista Cuadernos de Pedagogía, on escriu la columna "Entre los Umpa-Wampa". Participa en la creació de recursos educatius de ciències socials i naturals, digitals i en paper. 

És ambaixador adjunt de la xarxa de professorat europea Scientix i coordinador del grup de treball d'innovació en l'ensenyament de les ciències EduWikiLab. Els seus interessos en ensenyament s'enfoquen a la gestió del coneixement a les organitzacions educatives, l'avaluació i autoregulació dels aprenentatges, l'ensenyament de les ciències mitjançant la indagació, el cicle llegir-escriure-aprendre, i les TAC.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept