Marc Fuster

Marc Fuster

Marc Fuster és politòleg. Durant l’any 2015 s’ha incorporat al Centre d'Investigació i Innovació Educativa (Centre for Educational Research and Innovation-CERI) de la Direcció d’Educació de l’OCDE. La seva tasca en aquesta organització internacional se centra en la recerca de com administrar nou sistemes educatius europeus més descentralitzats.

Marc Fuster ha estat investigador al Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu de Catalunya i a l’Institut d’Estudis Internacionals (IBEI), complementant-ho amb estades formatives al Parlament Europeu, al Comitè de les Regions d’Europa i la University College of London.

En Marc és llicenciat en Ciències Polítiques i màster en “Democràcies Actuals: Nacionalisme, Federalisme i Multiculturalitat” per la Universitat Pompeu Fabra. Dins del programa d’intercanvi universitari  de Relacions Internacionals va estudiar al Instituto Tecnológico y de Estudios Superiores de Monterrey (ITESM).

News

Be informed

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept