Jordi Grané

Jordi Grané

Llicenciat en filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona, magíster en Sociologia i magíster en Gestió Pública. Codirector del Màster en gestió integral de conflictes i promoció de la convivència a EPSI-Universitat Autònoma de Barcelona. Cap de Gabinet de la regidoria de Familia, Infancia, Usos del Temps i Discapacitats en Ajuntament de Barcelona. Autor del llibre La resiliencia. Crecer desde la adversidad" (Plataforma ed.)

Facilitador experimentat, és especialista en disseny i implementació d'intervencions sobre gestió de conflictes, generació de consens, promoció de la convivència, resiliència, accions generatives i apreciatives. També és expert en l'aplicació de tecnologia social d'última generació: els Diàlegs Apreciatius, el Word Cafè, la Tecnologia de l'Espai Obert...  

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept