Judy  Halbert

Judy Halbert

Judy Halbert és codirectora de Networks of Inquiry and Innovation and the Aboriginal Enhancement Schools Network, a British Columbia (Canadà). Ha estat directora de centre educatiu, responsable de districte i assessora en polítiques educatives del Ministeri d'Educació en les àrees de lideratge de la innovació, procés de canvi educatiu, educació rural, alfabetització i educació aborigen.

És codirectora del Centre for Innovative Educational Leadership de la Universitat de Vancouver, on imparteix programes de postgrau en lideratge educatiu. També representa el Canadà al programa internacional d'investigació de l’OCDE sobre entorns d'aprenentatge innovadors.

És coautora d'Spirals of Inquiry (2013), Leadership Mindsets: Innovation and Learning in the Transformation of Schools (2009) i amb Helen Timperley, A Framework for Transforming Learning in Schools: Innovation and the Spiral of Inquiry ( 2014).

Ha treballat intensivament amb grups de lideratge a British Columbia, així com a Gal·les, Austràlia, Nova Zelanda i Anglaterra. Està profundament compromesa amb l'assoliment de l'equitat i la qualitat per a tots els alumnes i per a la creació de xarxes per a la innovació i la millora tant al Canadà com a l'estranger.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept