Ismael Peña-López
“Heutagogia i apofènia”

Ismael Peña-López

Doctor en Societat de la Informació i del Coneixement per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Bellaterra (UAB), Màster en Ecoauditories i Planificació Empresarial del Medi Ambient (IIE) i postgrau en Gestió del Coneixement (UOC). Professor dels Estudis de Dret i Ciències Polítiques a Universitat Oberta de Catalunya. Va ser director del projecte d’Innovació Oberta de la Fundació Jaume Bofill del 2014 al 2018. Actualment és Director general de participació ciutadana a la Generalitat de Catalunya.

Treballa sobre l’Impacte de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en el Desenvolupament. En concret, els interessos es centren en la mesura de l’evolució de les economies digitals i l’adopció personal d’allò digital (e- readiness, divisòria digital), així com l’impacte de les TIC en el Desenvolupament i les seves principals institucions, especialment en l’àmbit de les TIC i l’educació i les TIC i la democràcia.

 

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept