Pau  Marí-Klose

Pau Marí-Klose

Pau Marí-Klose, professor de Sociologia de la Universitat de Saragossa. Doctor en Sociologia per la Universitat Autònoma de Madrid, Màster en Sociologia per la University of Chicago i Màster en Ciències Socials per l'Institut Juan March. És representant oficial d'Espanya en el programa d’investigació de la Comissió Europea COST sobre Intergenerational Relations, i participa en el VII Framework programme Families & Societies, a més de dos projectes del Plan Nacional I+D+I. Des del juliol des del 2018 és Director General de l'Oficina de Lluita contra la Pobresa Infantil.

Ha publicat 10 llibres i més de mig centenar de articles acadèmics, capítols de llibres i informes. Destaquen The Mediterranean Welfare Regime and the Economic Crisis (Routledge, 2014), Edad del Cambio: Jóvenes en los Circuitos de la Solidaridad intergeneracional (CIS, 2006), Infancia y Futuro (La Caixa, 2010), “Prioridades poco prioritarias: Jóvenes en la agenda gubernamental en España" (1982-1996) (REIS 2012), “Youth, family change and welfare arrangements: Is the South still so different? (European Societies, 2013). 

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept