Francesc Masdeu
Becari de l'OCDE

Francesc Masdeu

Francesc Masdeu és politòleg i economista. Actualment, treballa com a analista a la Divisió d’escoles i primera infància de la Direcció d’Educació de l’OCDE. La seva tasca en aquesta organització internacional se centra en la revisió de les polítiques per millorar l’efectivitat de l’ús de recursos a les escoles (School Resources Review).

Abans d’incorporar-se a l’OCDE, Francesc Masdeu va treballar com a analista investigador al Departament d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) a Barcelona, on va estudiar els efectes de les desigualtats socials sobre els resultats de l’informe PISA. També ha treballat a diverses ONG’s i ha viscut al Senegal.

Masdeu és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UPF i és màster en Anàlisi econòmica per la Barcelona Graduate School of Economics, especialitzat en desenvolupament.

Publicacions

OECD (2014), Education at a Glance 2014: Estonia Country Note

 

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept