Carme  Rider

Carme Rider

Carme Rider és mestra d'Educació Primària per la UAB Mestra d'Educació Infantil per la UNED i estudiant de psicopedagogia 2n grau per la UOC. Ha estat educadora al primer cicle d'educació infantil i mestra d'educació infantil i de primària a Institució Familiar d'Educació i a International Europa School de Sant Cugat del Vallès. Ha estat cap d'estudis de l'Escola Collserola de Cerdanyola del Vallès on ha elaborat el  projecte integrat de llengües i ha impulsat plans experimentals de llengües estrangeres. Coordinació, seguiment i avaluació d'estudiants d'Erasmus. Participació en projectes europeus impulsats pel British Council i de llengües romàniques impulsats per l'Alliance Française. Ha estat membre del Pla de formació de Zona del Departament d'Ensenyament i participant en el projecte d'avaluació de la transferència de la formació.

Ha col·laborat en seminaris sobre: intel.ligències múltiples, estimulació primerenca i neurobiologia aplicada al procés lector i ha participat en jornades de competència lectora organitzades pel Departament d'Ensenyament. Publicacions al Butlletí de l'Institut d'Estudis Catalans i a la revista del FEAEC.

És secretària de la Societat Catalana de Pedagogia i coordinadora de la recerca TL-MELvives. Comissionada pel Departament d'Ensenyament a l'Institut d'Estudis Catalans per a la implementació del Termòmetre Lingüístic-Marc d'Ensenyament de Llengües Vives als centres educatius.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept