Lluís Vallvé

Lluís Vallvé

Lluís Vallvé i Cordomí nascut a Barcelona el 1957, ha exercit de mestre d’educació visual i plàstica durant trenta-dos anys compaginant molt temps aquesta tasca amb les d’equips directius. Els darrers anys ha estat treballant al Consorci d’Educació de Barcelona a l’Àrea d’Innovació Programes i Formació com a responsable dels programes artístics i ha assumit la direcció del CRAB-CRPSA (Centre de Recursos Artístics de Barcelona i Centre de Recursos de Sant Andreu). Ha coordinat diversos programes entre els que cal destacar EN RESiDÈNCIA i Espais C, impulsats conjuntament amb l’ICUB, i ha format part de l’equip de treball de la Mesura de Cultura Educació: Cap a una política pública de cultura i educació.

Els seu treball de reflexió li ha valgut el reconeixement de diversos premis i guardons entre els que cal destacar el Premi Experiències del Museu de la Ciència (1982), el primer premi El CAC a l’escola (2005) i el Premi de pedagogia MARTA MATA (2008) pel seu treball “Ha de ploure cap amunt”.

Acompanya la transformació educativa de l’Institut La Serreta (Rubí) en aliança magnet amb EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept