Alfredo  Vega

Alfredo Vega

Alfredo Vega és el nou diputat de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona pel mandat 2019-2023. Nascut a la població de Motos (Guadalajara) el 1957 ha estat alcalde de Terrassa des del novembre del 2017 fins el passat mes de juny.

Mestre de formació i vinculat des de sempre a l’educació, abans de ser regidor va ser director de l’escola Pere Viver de Terrassa, i durant més de cinc anys coordinador de la junta de directors i directores d’escoles públiques de primària de la ciutat. 

Vega va ser escollit per primer cop regidor de l’Ajuntament de Terrassa l’any 2007, i durant els diferents mandats municipals ha estat responsable de diverses àrees, entre les quals hi ha les de Serveis a les persones, Educació, Esports, Universitats, Hisenda i Serveis generals.  

Publications and videos

Related content

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept