Neus Martí

Neus Martí

Especialista en avaluació de polítiques públiques. Acompanya processos d’avaluació de plans i programes impulsats per l’administració pública, entitats, centres de recerca i organismes internacionals en els àmbits de l’ampliació de capacitats, desenvolupament sostenible i igualtat de gènere. Col·laboradora externa de l’Institut Català d’Avaluació de Polítiques Públiques de Catalunya (IVALUA).

Ha estat cap de l’àrea de Qualitat i Avaluació operativa de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya, professora associada del Departament d’Economia i Història Econòmica de la UAB, i docent del del Màster en desenvolupament sostenible i canvi global de l’Institut de Ciències i Tecnologia Ambiental de la UAB.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar