Susanna Aránega

Mestra i doctora en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. Actualment, és professora agregada i coordinadora del màster de Formació del Professorat de Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes de la Universitat de Barcelona, una tasca que compagina amb activitats educatives de formació permanent adreçades a professionals de diversos àmbits: professorat de diferents etapes educatives, salut, administració pública, treball i ocupació, i que desenvolupa tant a nivell nacional com internacional.

Ha treballat com a mestra i com a pedagoga en una editorial de serveis pedagògics. És directora en un Centre Residencial d’Acció Educativa i també a l’administració pública en un ajuntament, on ha desenvolupat tasques sempre relacionades amb l’educació. Té publicacions diverses adreçades a docents, famílies i infants, i també diferents materials didàctics.

Publicaciones y videos

Contenido relacionado

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar