Núria Sala

Núria Sala

Graduada en Antropologia Social i Cultural i Màster en Antropologia i Etnografia per la Universitat de Barcelona. També ha cursat el màster en Models i estratègies d'acció social i educativa en la infància i l'adolescència a la Universitat Ramon Llull.

Ha treballat com a consultora a D-CAS fent avaluació de polítiques públiques educatives, investigació social aplicada i suport a les administracions locals en el disseny i execusió de polítiques públiques en l'àmbit de la infància i l'educació. Ha estat investigadora col·laboradora a la Facultat Pere Tarrés realitzant investigacions sobre l'acompanyament en les transicions vitals en l'actualitat i l'espiritualitat en els centres socioeducatius.

Prèviament, ha treballat durant més de 16 anys com a educadora en diversos contextos i àmbits educatius: suport a la inclusió en centres educatius, educació no formal i espais familiars, entre altres.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept