Marian  Abarhoun

Marian Abarhoun

Tècnica superior d’Educació Infantil en formació dual, de l’Institut Salvador Seguí i estudiant del quart curs del Grau de Pedagogia a la Universitat de Barcelona (UB). Actualment realitza les pràctiques al Programa LECXIT-Lectura per a l’èxit educatiu a la Fundació Jaume Bofill.

Es considera una persona responsable i empàtica, s’adapta a les diferents situacions que puguin sorgir de manera ràpida i eficaç, li agrada proposar-se reptes educatius per poder millorar el món amb el seu treball.

Té molt clar que l’educació és la millor manera de transformar la societat i aconseguir l’equitat i la igualtat d’oportunitats de tots i totes. Creu molt fermament que l’educació en valors ha de ser l’eix transversal de tot el sistema educatiu, i gràcies al seu bagatge professional considera indispensable treballar-ho amb els infants des de l’educació infantil.

Publications and videos

Related content

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept