Marian  Abarhoun

Marian Abarhoun

Tècnica superior d’Educació Infantil en formació dual, de l’Institut Salvador Seguí i estudiant del quart curs del Grau de Pedagogia a la Universitat de Barcelona (UB). Actualment realitza les pràctiques al Programa LECXIT-Lectura per a l’èxit educatiu a la Fundació Jaume Bofill.

Es considera una persona responsable i empàtica, s’adapta a les diferents situacions que puguin sorgir de manera ràpida i eficaç, li agrada proposar-se reptes educatius per poder millorar el món amb el seu treball.

Té molt clar que l’educació és la millor manera de transformar la societat i aconseguir l’equitat i la igualtat d’oportunitats de tots i totes. Creu molt fermament que l’educació en valors ha de ser l’eix transversal de tot el sistema educatiu, i gràcies al seu bagatge professional considera indispensable treballar-ho amb els infants des de l’educació infantil.

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar