Ada Parellada

Ada Parellada

Ada Parellada, nascuda a Granollers, va aprendre l’ofici de la cuina de la mà dels seus avis i dels seus pares, fondistes de tradició. Com diu ella té dues dates de naixement: una quan va venir al món i l’altra quan va arribar al món de la cuina i la gastronomia. Propietària, juntament amb el seu marit Santi, del restaurant Semproniana, és actualment és una de les cuineres catalanes més reconeguda i activa. Col·laboradora habitual en múltiples mitjans de comunicació, imparteix xerrades sobre educació alimentària i també tallers dins i fora del Semproniana per a petits i grans.

Té un llistat de llibres, la major part relacionats amb la cuina infantil i per tal d’introduir als més joves a la cuina. Actualment promou activament tot tipus d’accions per aturar el malbaratament alimentari. La seva darrera iniciativa duta a terme al seu restaurant ha estat el Gastrorecup amb la finalitat d’animar als restaurants a realitzar àpats amb aliments rebutjats pel circuit comercial, a un preu econòmic, per conscienciar tant la població com el propi sector a implicar-se activament en la lluita contra el malbaratament alimentari.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept