Ada Parellada

Ada Parellada

Ada Parellada, nascuda a Granollers, va aprendre l’ofici de la cuina de la mà dels seus avis i dels seus pares, fondistes de tradició. Com diu ella té dues dates de naixement: una quan va venir al món i l’altra quan va arribar al món de la cuina i la gastronomia. Propietària, juntament amb el seu marit Santi, del restaurant Semproniana, és actualment és una de les cuineres catalanes més reconeguda i activa. Col·laboradora habitual en múltiples mitjans de comunicació, imparteix xerrades sobre educació alimentària i també tallers dins i fora del Semproniana per a petits i grans.

Té un llistat de llibres, la major part relacionats amb la cuina infantil i per tal d’introduir als més joves a la cuina. Actualment promou activament tot tipus d’accions per aturar el malbaratament alimentari. La seva darrera iniciativa duta a terme al seu restaurant ha estat el Gastrorecup amb la finalitat d’animar als restaurants a realitzar àpats amb aliments rebutjats pel circuit comercial, a un preu econòmic, per conscienciar tant la població com el propi sector a implicar-se activament en la lluita contra el malbaratament alimentari.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar