Adrian Potel

Adrian Potel

Tècnic superior en Realització audiovisual i estudiant de Disseny i creació digital a la UOC, l’Adrià forma part d’aquest grup de persones que mai van saber respondre a la pregunta, qui vols ser en un futur? Mai va rebre la trucada de la vocació, més aviat, sempre s’ha deixat seduir per la curiositat, l’interès i l’ambició en cada moment en les diferents etapes de la seva vida. Un dia, seguint el mateix patró i guiat pel seu cor i el seu cap, va agafar la motxilla i va marxar 3 mesos a l’Ile Maurice per iniciar un voluntariat en una associació que vetlla per l’educació, la protecció i la seguretat d’infants i joves adolescents que es troben en risc d’exclusió o en situacions vulnerables.

Gràcies a aquesta experiència, va aconseguir sortir de la seva zona de confort i créixer personalment, va entaular i consolidar vincles amb persones amb un context social i cultural molt diferent al seu, va divertir-se com mai ho havia fet, va apreciar passar temps amb persones molt més joves que ell i va escoltar històries tan divertides com difícils de digerir.

Com pot apreciar-se, és una persona que a mesura que viu experiències, observa com la seva visió de les coses i els seus interessos van canviant. A dia d’avui afirma que vol dedicar-se a les persones, amb un interès especial per aquelles més joves i, concretament, en les que formen part de grups vulnerables o en risc d’exclusió. 

Aficionat al cinema, la fotografia, el disseny i a viatjar, el seu repte actual es dinamitzar el projecte Lecxit, rol que, evidentment, afronta amb curiositat i ambició.

Publications and videos

Related content

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept