Albert Aguilera

Albert Aguilera

Periodista i professor d'Audiovisuals. Des de fa 23 anys treballo a TV3 on he fet de redactor d'Economia, responsable de la secció de societat i editor dels Telenotícies, entre molts rols. Actualment, i des de desembre del 2021, sóc el director del magazine matinal Tot es Mou, presentat per Helena Garcia Melero. 

A més, sóc professor d'Audiovisuals a la Fundació Llor, a Sant Boi de Llobregat. Des de fa més d'una dècada formem futurs periodistes i comunicadors amb dues assignatures a l'ESO i el Batxillerat. D'aquestes assignatures, neix el projecte LlorNews: un mitjà de comunicació multimèdia i multiplataforma dirigit i autogestionat per alumnes de batxillerat. LlorNews els endinsa en el mon d'una empresa de comunicació. En aquest cas, es dedica a informar de notícies relacionades amb l'escola. Un dels objectius principals és fomentar el treball en equip i entendre el funcionament d'un mitjà de comunicació, segmentant les notícies en funció del públic objectiu de cada xarxa.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept