Alejandra  Mañá
"El meu major interès son les relacions humanes i la relació d’aquestes amb el món."

Alejandra Mañá

Estudiant d’Antropologia Social i Cultural a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Actualment realitzant les pràctiques a la Fundació Jaume Bofill, al programa LECXIT – Lectura per a l’èxit educatiu, al Prat de Llobregat.

Es considera una persona entusiasta i complidora. Lluita per allò amb el que creu i per allò que vol aconseguir. El seu major interès son les relacions humanes i la relació d’aquestes amb el món.

Creu que amb la seva experiència com a persona i amb els coneixements antropològics fins ara adquirits, pot aportar nous punts de mira en l’àmbit educatiu. Aposta per la formació d’una societat més respectuosa i equitativa, on la pràctica educativa hauria de tenir les eines necessàries per compartir valors de participació, autonomia i aprenentatge.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept