Alfredo Hernando Calvo

Alfredo Hernando Calvo

Alfredo Hernando Calvo és psicòleg, investigador i pare. Tres facetes que uneix a la seva passió per la innovació educativa. L'any 2013 va crear el projecte escuela21: un laboratori d'innovació educativa que viatja arreu del món amb l'objectiu d'identificar, comunicar i replicar les millors pràctiques internacionals a les escoles més innovadores.

Aquest viatge interminable l’ha portat a experimentar amb equips docents de tots els continents, generant xarxes de treball, projectes, publicacions i dinàmiques d’acompanyament a escoles, alhora que comparteix, dialoga, construeix i aprèn en xarxa i en la xarxa.

Els seus llibres “Viatge a l'escola del segle XXI. Així treballen els centres més innovadors del món” i “Escoles innovadores i famílies creatives. Una guia per les millors pràctiques del món per transformar junts l'educació” van néixer per compartir-se amb llicències obertes i la seva acollida ha estat tan gran que s'aproximen al milió de descàrregues amb la seva traducció a l'anglès i al portuguès.

Alfredo és un precursor de la metodologia dels paisatges d'aprenentatge i un explorador del design thinking, la personalització, la integració tecnològica a l'aula i de la gestió de processos d'innovació i canvi a l'escola. Amb centenars d'hores de formació i acompanyament a claustres, és un company recurrent d'institucions educatives, centres de formació de professorat, serveis territorials, universitats, fundacions i organismes educatius internacionals.

Participa activament a les xarxes socials, en congressos, titulacions presencials i formacions en línia, escriu i col·labora amb diferents mitjans, però, sobretot, continua investigant i compartint a escuela21.org.

Publications and videos

Related content

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept