Alfredo Hernando Calvo

Alfredo Hernando Calvo

Alfredo Hernando Calvo és psicòleg, investigador i pare. Tres facetes que uneix a la seva passió per la innovació educativa. L'any 2013 va crear el projecte escuela21: un laboratori d'innovació educativa que viatja arreu del món amb l'objectiu d'identificar, comunicar i replicar les millors pràctiques internacionals a les escoles més innovadores.

Aquest viatge interminable l’ha portat a experimentar amb equips docents de tots els continents, generant xarxes de treball, projectes, publicacions i dinàmiques d’acompanyament a escoles, alhora que comparteix, dialoga, construeix i aprèn en xarxa i en la xarxa.

Els seus llibres “Viatge a l'escola del segle XXI. Així treballen els centres més innovadors del món” i “Escoles innovadores i famílies creatives. Una guia per les millors pràctiques del món per transformar junts l'educació” van néixer per compartir-se amb llicències obertes i la seva acollida ha estat tan gran que s'aproximen al milió de descàrregues amb la seva traducció a l'anglès i al portuguès.

Alfredo és un precursor de la metodologia dels paisatges d'aprenentatge i un explorador del design thinking, la personalització, la integració tecnològica a l'aula i de la gestió de processos d'innovació i canvi a l'escola. Amb centenars d'hores de formació i acompanyament a claustres, és un company recurrent d'institucions educatives, centres de formació de professorat, serveis territorials, universitats, fundacions i organismes educatius internacionals.

Participa activament a les xarxes socials, en congressos, titulacions presencials i formacions en línia, escriu i col·labora amb diferents mitjans, però, sobretot, continua investigant i compartint a escuela21.org.

Publicaciones y videos

Contenido relacionado

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar