Alejandro Aliaga
"Geek, maker i linuxer"

Alejandro Aliaga

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, especialitzat en noves tecnologies, sempre ha estat vinculat professionalment en projectes relacionats amb la tecnologia i/o educació en el Centre de Comunicació i Pedagogia, a Fundació Telefònica i, actualment, al BDN Lab.

Durant la seva joventut ha col·laborat en diverses associacions juvenils que promovien l’ús de la tecnologia i l’aplicació didàctica d’aquesta en diversos àmbits.

La diversió que sempre li ha proporcionat descobrir nous dispositius i tecnologies el va empènyer a emprendre en el 2015 BDN Lab, centre de fabricació digital i coworking a Badalona, des d’on vol facilitar que docents, investigadors i emprenedors puguin aprendre mitjançant l’experimentació i la realització de projectes maker.

 

 

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept