Alejandro Aliaga
"Geek, maker i linuxer"

Alejandro Aliaga

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, especialitzat en noves tecnologies, sempre ha estat vinculat professionalment en projectes relacionats amb la tecnologia i/o educació en el Centre de Comunicació i Pedagogia, a Fundació Telefònica i, actualment, al BDN Lab.

Durant la seva joventut ha col·laborat en diverses associacions juvenils que promovien l’ús de la tecnologia i l’aplicació didàctica d’aquesta en diversos àmbits.

La diversió que sempre li ha proporcionat descobrir nous dispositius i tecnologies el va empènyer a emprendre en el 2015 BDN Lab, centre de fabricació digital i coworking a Badalona, des d’on vol facilitar que docents, investigadors i emprenedors puguin aprendre mitjançant l’experimentació i la realització de projectes maker.

 

 

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar