Andrea Morello

Andrea Morello

Graduada en Llengües Aplicades per la Universitat Pompeu Fabra i en Llengua i Literatura Catalanes per la Universitat Oberta de Catalunya, va cursar el Màster de Formació de Professorat a la Universitat de Barcelona per tal de complir el seu somni: convertir-se en professora de llengua. Té coneixement de diverses llengües i ha cursat diferents formacions que li han permès comprendre, desenvolupar i fomentar una nova educació basada en les noves tecnologies i metodologies.

Fins al moment ha prestat servei en diversos instituts i instituts escola de les Terres de l’Ebre, així com en el Centre de Recursos Pedagògics (CRP) del Baix Ebre. Aquest curs ha esdevingut funcionària de carrera i acompanya la transformació educativa de l’Escola Ferreries (Tortosa) en aliança amb l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, cosa que li permet seguir ensenyant i aprenent durant molt de temps més.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept