Andrea Morello

Andrea Morello

Graduada en Llengües Aplicades per la Universitat Pompeu Fabra i en Llengua i Literatura Catalanes per la Universitat Oberta de Catalunya, va cursar el Màster de Formació de Professorat a la Universitat de Barcelona per tal de complir el seu somni: convertir-se en professora de llengua. Té coneixement de diverses llengües i ha cursat diferents formacions que li han permès comprendre, desenvolupar i fomentar una nova educació basada en les noves tecnologies i metodologies.

Fins al moment ha prestat servei en diversos instituts i instituts escola de les Terres de l’Ebre, així com en el Centre de Recursos Pedagògics (CRP) del Baix Ebre. Aquest curs ha esdevingut funcionària de carrera i acompanya la transformació educativa de l’Escola Ferreries (Tortosa) en aliança amb l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, cosa que li permet seguir ensenyant i aprenent durant molt de temps més.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar