Carla  Asensio

Carla Asensio

Graduada en Filologia Anglesa a la Universitat de Barcelona. Actualment és tècnica de projectes a la fundació Jaume Bofill i professora d'anglès a l'escola Up2Kids de Poblenou.

La seva primera publicació oficial va ser als 17 anys, basada en el seu treball de recerca de Batxillerat Humanístic-Filològic dins de les Jornades Científiques de Badalona al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN). Durant 4 anys ha estat col·laboradora del blog Aracne fila i fila, premiat en diferents ocasions per la seva tasca educativa respecte a la cultura grega i llatina amb aportacions de diversos instituts de Catalunya.

Apassionada dels idiomes, es llegeix els diccionaris sobre qualsevol llengua com si fossin llibres. És col·laboradora habitual de Viquipèdia i Google Translator com a traductora d’anglès a català per a fer accessible i millorar els continguts disponibles en català a la xarxa. 

Es defineix com a persona crítica amb el model educatiu actual, sobretot pel que fa a l’ensenyament de l’anglès i llengües estrangeres a secundària. Interesada en l'escola alternativa, en el seu temps lliure es dedica a investigar nous mètodes d'aprenentatge d'ESL/EFL i crear noves activitats pedagògiques.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept