Barbara Biglia

Doctora en psicologia per la Universitat de Barcelona (UB), és actualment Professora Agregada Interna al Departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Des de l'inici de la seva trajectòria com a investigadora ha treballat sota el prisma de la perspectiva de gènere/feminisme, aprofundint en temàtiques com són els processos de subjectivació i la influència que excerceixen sobre els rols de gènere; les movilitzacions col·lectives i els moviments socials; els processos de producció de coneixement i l'epistemologia feminista; la docència virtual i la pedagogia (cyber) feminista; les violències de gènere, etc.

 L'any 2008 desenvolupa el SIMReF, del que actualment és reconeguda com “La cordi” del seminari i del SIMReF-JovenTic. Membre del Grup d’investigació GREDI i de l'Institut Interuniversitari d’Estudis de Dones i Gènere, de la Discourse Unit. És també col·laboradora del Swiss Center for Social Research del Critical Institute.

 Des dels seus inicis ha treballat com a Becària d’investigació predoctoral del Agaur a la Universitat de Barcelona (UB), com ha col·laboradora docent a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), ha estat tutora de la UNED, Tècnica d’Investigació de Projectes Europeus, i Professora Associada al Departament de Mètodes d’Investigació i Diagnòstic en Educació de la Universitat de Barcelona (UB).

 Ha estat Visitor Researcher a la Manchester Metropolitan University i en el Graduate Center de la Cuy University of NY.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept