Barbara Biglia

Doctora en psicologia per la Universitat de Barcelona (UB), és actualment Professora Agregada Interna al Departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Des de l'inici de la seva trajectòria com a investigadora ha treballat sota el prisma de la perspectiva de gènere/feminisme, aprofundint en temàtiques com són els processos de subjectivació i la influència que excerceixen sobre els rols de gènere; les movilitzacions col·lectives i els moviments socials; els processos de producció de coneixement i l'epistemologia feminista; la docència virtual i la pedagogia (cyber) feminista; les violències de gènere, etc.

 L'any 2008 desenvolupa el SIMReF, del que actualment és reconeguda com “La cordi” del seminari i del SIMReF-JovenTic. Membre del Grup d’investigació GREDI i de l'Institut Interuniversitari d’Estudis de Dones i Gènere, de la Discourse Unit. És també col·laboradora del Swiss Center for Social Research del Critical Institute.

 Des dels seus inicis ha treballat com a Becària d’investigació predoctoral del Agaur a la Universitat de Barcelona (UB), com ha col·laboradora docent a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), ha estat tutora de la UNED, Tècnica d’Investigació de Projectes Europeus, i Professora Associada al Departament de Mètodes d’Investigació i Diagnòstic en Educació de la Universitat de Barcelona (UB).

 Ha estat Visitor Researcher a la Manchester Metropolitan University i en el Graduate Center de la Cuy University of NY.

Publicaciones y videos

Contenido relacionado

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar