Carmina  Pinya
"Repensant i imaginant una educació que afovoreixi l’aprenentatge de les competències necessàries per habitar el s XXI"

Carmina Pinya

Mestra i pedagoga d’educació infantil, primària i secundària. Ha estat directora dels serveis territorials del Maresme-Vallès Oriental després d’uns anys a la Unitat de Formació del Professorat de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, tècnica docent al Centre de Recursos Pedagògics de Sabadell i docent a diverses escoles i instituts del Vallès Occidental. 

Membre d'iEARN  Pangea amb qui ha participat, creat i coordinat diversos projectes telemàtics, tant a escala local i estatal com en l’àmbit internacional, a fi de fomentar el treball i la comprensió entre l'alumnat i els docents. 

Ha participat en diferents recerques, equips de treball, seminaris i congressos relacionats amb l’ús didàctic de les TIC, el lideratge educatiu, i la transformació pedagògica dels centres educatius.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept