Carmina  Pinya
"Repensant i imaginant una educació que afovoreixi l’aprenentatge de les competències necessàries per habitar el s XXI"

Carmina Pinya

Mestra i pedagoga d’educació infantil, primària i secundària. Ha estat directora dels serveis territorials del Maresme-Vallès Oriental després d’uns anys a la Unitat de Formació del Professorat de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, tècnica docent al Centre de Recursos Pedagògics de Sabadell i docent a diverses escoles i instituts del Vallès Occidental. 

Membre d'iEARN  Pangea amb qui ha participat, creat i coordinat diversos projectes telemàtics, tant a escala local i estatal com en l’àmbit internacional, a fi de fomentar el treball i la comprensió entre l'alumnat i els docents. 

Ha participat en diferents recerques, equips de treball, seminaris i congressos relacionats amb l’ús didàctic de les TIC, el lideratge educatiu, i la transformació pedagògica dels centres educatius.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar